Betöltés...

Cukrászati ismeretek (letölthető melléklettel) - Gyenge Csab

A Kiadónál először megjelenő, korszerű tartalmú tankönyv bemutatja a leendő
cukrász szakembereknek a cukrászüzemek szakszerű felépítését, a kialakításhoz
szükséges követelményeket, a munkavégzés személyi feltételeit, az üzem általános
berendezéseit, gépeit, eszközeit és felszereléseit, valamint a kötelező
higiénés, munka-, tűz- és balesetvédelmi előírásokat. Az alapismeretekből
kiindulva ismerteti a cukrásztechnológiai műveleteket: a cukrászipari félkész
termékek, cukorkészítmények, bevonóanyagok alkalmazását és előállítását, a
töltelékek, tészták készítését, illetve a késztermékek előállítását is.
Megtalálhatók benne uzsonnasütemények, kikészített sütemények (torták, szeletek,
tekercsek stb.) receptjei anyaghányad-ajánlással, valamint a kézműves sütemények
(édes és sós teasütemények, bonbonok) gyártása. A követelményrendszernek
megfelelően megismertet a fagylalt gyártásával, a diabetikus sütemények
fogalmával és készítésükkel, valamint az éttermi melegtészták és
tányérdesszertek korszerű tálalásával és felszolgálásával.

Tovább
Adatlap
Ár: 16.499 Ft
Könyvkereső: Iskolai / Tankönyvek
 
Feladás dátuma: 2025.07.12
Eddig megtekintették 0 alkalommal
A hirdető adatai
Tovább

Cukrászati ismeretek (letölthető melléklettel) - Gyenge Csab
Lehetőségek
Megosztók

Könyv kereső rovaton belül a(z) "Cukrászati ismeretek (letölthető melléklettel) - Gyenge Csab" című hirdetést látja. (fent)