Séfasztal a kert végében
Nincs finomabb, mint a saját kertünkben termett, friss nyersanyagokból készült
étel! A kert mindig a természethez való kapcsolódás lehetőségét jelenti. Micsoda
élmény végigkísérni egy mag útját: elvetjük, palántává cseperedik, termést hoz
és a konyhába, majd a tányérunkra kerül. A kertből az asztalra elvet követve
egészségesen és fenntarthatóan élhetünk és étkezhetünk. Horváth Gábor és Török
Patrícia - A Séf és a Kertész élménykertészet és kertétterem séfje és kertésze -
személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő
zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát. Pati sokéves
tapasztalatait, praktikáit osztja meg a kertészkedésről. A legfontosabbak, hogy
megtaláljuk a harmóniát a természettel; csodáljuk és tiszteljük a madarak,
rovarok alkotta szimbiózist; szinte együtt lélegezzünk a kerttel. Így vegyszerek
nélkül termeszthetünk minőségi alapanyagokat a legalapvetőbb zöldségektől az
egzotikusként ismert növényekig. Gábor - aki többek között a Gault Millau Év
Étterme-díjas, mádi Gusteau Kulináris Élményműhely konyhafőnökeként dolgozott, a
kertjük terméseiből készíti káprázatos fogásait. Célja, hogy népszerűsítse a
zöldséghangsúlyos táplálkozást, és a legjobb alapanyagokból készült, finom
ételeket kínáljon a hétköznapokban is. Izgalmas receptjeit kipróbálva
megtapasztalhatjuk a kreatív főzés örömét és sikerélményét.
étel! A kert mindig a természethez való kapcsolódás lehetőségét jelenti. Micsoda
élmény végigkísérni egy mag útját: elvetjük, palántává cseperedik, termést hoz
és a konyhába, majd a tányérunkra kerül. A kertből az asztalra elvet követve
egészségesen és fenntarthatóan élhetünk és étkezhetünk. Horváth Gábor és Török
Patrícia - A Séf és a Kertész élménykertészet és kertétterem séfje és kertésze -
személyes történetükön keresztül mutatják be az élményszámba menő
zöldségtermesztés és a minőségi gasztronómia világát. Pati sokéves
tapasztalatait, praktikáit osztja meg a kertészkedésről. A legfontosabbak, hogy
megtaláljuk a harmóniát a természettel; csodáljuk és tiszteljük a madarak,
rovarok alkotta szimbiózist; szinte együtt lélegezzünk a kerttel. Így vegyszerek
nélkül termeszthetünk minőségi alapanyagokat a legalapvetőbb zöldségektől az
egzotikusként ismert növényekig. Gábor - aki többek között a Gault Millau Év
Étterme-díjas, mádi Gusteau Kulináris Élményműhely konyhafőnökeként dolgozott, a
kertjük terméseiből készíti káprázatos fogásait. Célja, hogy népszerűsítse a
zöldséghangsúlyos táplálkozást, és a legjobb alapanyagokból készült, finom
ételeket kínáljon a hétköznapokban is. Izgalmas receptjeit kipróbálva
megtapasztalhatjuk a kreatív főzés örömét és sikerélményét.
Adatlap
Ár: | 6.670 Ft |
Könyvkereső: | Szakács |
Feladás dátuma: | 2024.05.08 |
Eddig megtekintették 44 alkalommal |
A hirdető adatai
Könyv kereső rovaton belül a(z) "Séfasztal a kert végében" című hirdetést látja. (fent)